• New

L'OREAL PROFESSIONNEL STEAMPOD 3.0 HAIR STRAIGHTNER

lei1,488.00
Tax included

PLACA PROFESIONALA DE PAR PENTRU COAFARE SI INGRIJIRE

Quantity

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Placa profesionala de par pentru coafare si ingrijire L'Oreal Professionnel Steampod 3.0 Descriere produs: Instrument profesional patentat* pentru stilizarea parului. Tehnologie cu abur. Prima placa profesionala de styling, dezvoltata de L’Oreal Professionnel in parteneriat cu Rowenta Salon, patentata pentru o transformare instanta ce face parul cu 78% mai putin deteriorat. ACTIUNE: Transformare instanta a parului (2x mai neted**, 2x mai rapid**), respect optim pentru fibra capilara la fiecare utilizare**.

REZULTAT: Coafuri de lunga durata, reduce gradul de rupere a parului**, par usor ca o pana. Par cu aspect natural si mai moale cu Steampod***, indiferent de tipul de par. *In Europa si China. **Test instrumental vs. o placa obisnuita. ***Test instrumental vs. o placa obisnuita dupa 15 utilizari.

Ingrediente si inovatie: 1. Emiterea exclusiva de aburi: 0,8 g/min debit de aburi, pentru par de 2x mai netezit* de la radacini pana la varfuri. 2. Tehnologie dubla a placilor: Acoperire anodizata de rezistenta mare si structura ce ofera presiune uniforma pe toata suprafata parului. 3. Control termic inteligent: 3 setari de caldura de la 180ºC la 210ºC, controlat pana la 2x/sec pentru temperatura constanta. 4. NOU: design cu 14% mai subtire & 37% mai usor fata de versiunea Steampod 2.0. Confort imbunatatit. 5. NOU: rezervor de apa inclus. Autonomie de coafare: pana la 192m de par. 6. NOU: cordon rotativ 360º pentru bucle fara batai de cap. *Test instrumental vs. o placa obisnuita.

Utilizare: Umpleti suportul cu apa, folositi apa demineralizata* (disponibila in comert). *Nerespectarea acestei recomandari va duce la performante mai slabe ale aparatului dumneavoastra. Acumularile de depuneri minerale nu sunt acoperite de garantie. Nu utilizati niciodata apa ce contine aditivi (apret, parfum, substante aromate, balsam de rufe, etc.), sau apa de la sisteme de incalzire/racire ori condens (de exemplu apa provenita de la uscatoarele de haine, apa de la frigider, apa din aparate de aer conditionat, apa de ploaie). Puneti inapoi suportul cu apa. Porniti aparatul si setati TºC in functie de tipul de par, grosime (alegeti T: par fin: 180ºC / par mediu: 200ºC / par gros: 210ºC) si intensitatea rezultatelor. Asteptati pana cand se opreste licarirea. Inainte de coafat, aplicti un produse de coafat fara clatire L’Oreal Professionnel, pe parul umed pentru protectia termica si rezultate de lunga durata. Uscati parul, nu necesita o uscare la perie fiindca Steampod disciplineaza chiar si parul cel mai indisciplinat. Alegeti o sectiune subtire de par / sectionati parul in suvite subtiri. Incepeti prin coafarea zonelor inferioare cu gesturi usoare pentru a permite aburilor sa netezeasca fibra inainte (tineti placa din 2 locuri daca sunteti sensibil la caldura, din fata si din spatele placii). Pieptanati in caz de nevoie pe anumite sectiuni si utilizati instrumental cu sagetile in jos pentru a pemite Steampod-ului sa seteze usor forma: bucle, drept, cu volum.

Specific References

LOR3474636819713
10 Items

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

L'OREAL PROFESSIONNEL STEAMPOD 3.0 HAIR STRAIGHTNER

PLACA PROFESIONALA DE PAR PENTRU COAFARE SI INGRIJIRE

Write your review