shop by category

Acasa

Termeni si conditii de utilizareLivrarile se fac de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, in maxim trei zile (prin Fan Courier) de la confirmarea telefonica a comenzii. Pentru expeditiile nelivrate in termen de trei zile de la confirmarea comenzii, va rugam sa ne anuntati telefonic!
Administratorul site-ului www.beautybox.ro este S.C.BEAUTY BOX S.R.L. care este inregistrata la Registrul Comertului cu nr.J40/21247/2006 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO20025832. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos, de aceea recomandam citirea cu atentie a acestora.
SC BEAUTY BOX SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara nicio notificare prealabila. Preturile produselor afisate sunt exprimate in RON si contin TVA.

1. DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al site-ului www.beautybox.ro: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C.BEAUTY BOX S.R.L. si este protejat de Legea dreptului de autor precum si de alte legi privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul scris al S.C.BEAUTY BOX S.R.L. a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE
S.C.BEAUTY BOX S.R.L. nu le confera utilizatorilor site-ului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrar intereselor S.C.BEAUTY BOX S.R.L.

3. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PRODUSE SI SERVICII
Produsele si serviciile sunt oferite exact in forma in care vin de la producator si, de asemenea, IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL. S.C.BEAUTY BOX S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la scopul achizitionarii produselor de pe acest site de catre clienti, si nici in ceea ce priveste modul de utilizare a produselor si a eventualelor prejudicii provocate de utilizarea lor in mod necorespunzator. S.C.BEAUTY BOX S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate (culoare, accesorii, aspect, etc.). Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul www.beautybox.ro S.C. BEAUTY BOX S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz atat specificatiile cat si preturile acestora.
Societatea noastra nu isi asuma nicio responsabilitate referitoare la scopul achizitionarii produselor, si nici in ceea ce priveste modul de utilizare a acestora. Lansarea comenzii, e-mail-ul care se transmite automat dupa primirea comenzii si discutiile purtate telefonic, prin e-mail sau prin orice alte mijloace, cu personalul S.C. BEAUTY BOX S.R.L. nu constituie acceptarea ferma a comenzii.

4. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PRETURI
Preturile prezentate pe www.beautybox.ro sunt exprimate in moneda RON si includ TVA (19%) insa nu  includ cheltuielile de livrare. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

5. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU LIVRARE
TOATE COMENZILE VOR FI CONFIRMATE TELEFONIC DE CATRE UN REPREZENTANT S.C.BEAUTY BOX S.R.L. INAINTE DE LIVRARE.
Comenzile se livreaza, de regula, in 1-3 zile lucratoare curier rapid. Acest timp decurge din momentul confirmarii telefonice a comenzii de catre un reprezentant al magazinului. Comenzile postate pana in ora 12:00 vor fi prelucrate si expediate in aceeasi zi (in limita stocului disponibil), urmand a se stabili telefonic situatia comenzii. Produsele vor fi expediate prin intermediul unei firme de curierat, costurile de expediere si ramburs fiind suportate de catre cumparator.
Suma specificata pe factura reprezinta costul final ce trebuie achitat de catre comparator.Plata se face ramburs curierului sau se poate efectua in avans. S.C.BEAUTY BOX S.R.L. nu poate fi considerata responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora. S.C.BEAUTY BOX S.R.L. nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram. S.C.BEAUTY BOX S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza o comanda daca se gaseste in una din urmatoarele situatii:

 • Produsul comandat nu este pe stoc;
 • Identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala;
 • Clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are in istoricul comenzilor livrari refuzate.

6. CONFIDENTIALITATE
S.C.BEAUTY BOX S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor, angajandu-se totodata sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului www.beautybox.ro catre terti si sa le utilizeze numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.Orice informatie furnizata de catre dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul expres ca datele dvs. personale sa fie folosite de S.C.BEAUTY BOX S.R.L. in conformitate cu scopurile mentionate mai jos:

 • pentru a ne asigura ca prezentarea site-ului este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
 • pentru a va confirma produsele pe care le-ati comandat in sistem online, cantitatea exacta si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste produse;
 • facturarea produselor comandate de dumneavoastra.


DATELE CU CARACTER PERSONAL VOR PUTEA FI DEZVALUITE FARA CONSIMTAMANTULDUMNEAVOASTRA DOAR IN CAZ DE LITIGII / DISPUTE PRIVIND FRAUDELE SI NUMAI INSTITUTIILOR

7. GARANTIA PRODUSELOR
Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.beautybox.ro beneficiaza de garantie (conform normelor legislative in vigoare) – aceasta fiind oferita pentru fiecare produs in parte.Pentru acordarea garantiei, produsele trebuie insotite de factura si certificatul de garantie, accesoriile aferente (daca este cazul) cat si de ambalajele (cutiile) originale ale produselor.Daca aceste conditii nu sunt respectate, dupa receptionare - se va face o evaluare a produsului, S.C. BEAUTY BOX S.R.L. rezervandu-si dreptul de a estima valoarea actualizata a produsului (intotdeauna se va comunica telefonic cu clientul valoarea rezultata in urma estimarii produsului)
.In cazul expedierii unui produs catre service pentru garantie, acesta trebuie sa soseasca exclusiv prin CURIERAT RAPID si cu taxele de expediere achitate de catre client.In cazul in care pentru produsul expediat la garantie se constata disfunctionalitati, vicii ascunse sau nereguli de functionare, costurile de expeditie pentru coletul cu produsul reparat in perioada de garantie, este suportat de S.C.BEAUTY BOX S.R.L. Pentru produsele returnate pentru garantie si la care nu se constata nereguli, Clientul va suporta si taxele de returnare.

8. DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR
RETURNARE PRODUSE, IN VEDEREA RAMBURSARII (RENUNTAREA LA CUMPARARE DE CATRE PERSOANELE FIZICE):
Pentru a solicita returnarea unui produs (in termenul legal de 14 zile calendaristice de la primirea coletului), va rugam sa ne contactati telefonic. Costurile de expediere si ramburs sunt suportate de catre client. Datele bancare sau postale pentru rambursare (nume complet titular, IBAN fara spatii si banca sau nume, adresa si oficiu postal) se expediaza pe e-mail, la adresa office@beautybox.ro, precizandu-se, totodata, si numele pe care s-a efectuat comanda, un numar de telefon precum si seria si nr. facturii. Comandand in magazinul nostru, va dati acordul pentru returnarea banilor prin una dintre cele doua metode precizate.
Nu se trimit colete cu ramburs. Taxa de expediere catre noi o suporta clientul. Dreptul de renuntare la cumparare este valabil doar pentru clientii persoane fizice.Conform OUG nr. 34/2014, renuntarea la cumparare se poate notifica in scris in termen de 14 zile calendaristice (termen in care se si expediaza produsul inapoi, dupa trimiterea notificarii).
Abuzul de orice fel duce la blocarea contului de client iar sistemul nu va va mai permite sa efectuati comenzi pe site-ul www.beautybox.ro.Atentie! Produsele returnate trebuie sa fie intacte si curate, inclusiv ambalajele acestora (pentru care se foloseste ambalaj protector suplimentar, asa cum ati primit produsul ambalat).
Daca produsele au fost deteriorate si nu mai pot fi comercializate, acestea pot fi reevaluate valoric.
Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator.

Telefon Fan Courier: 0219336

Telefon Garantii si Reclamatii www.beautybox.ro: 0730.199.910

Banii se returneaza in termenul legal de maxim 7 zile. In cazul in care clientul a beneficiat de Livrare Gratuita (costuri de livrare suportate de www.beautybox.ro), la returnarea banilor se va scadea contravaloarea livrarii din suma de returnat.

Procedura de retragere din contract
Consumatorul informeaza S.C.BEAUTY BOX S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (preferabil e-mail). Consumatorul are la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatiile care revin consumatorului
Produsele sunt inmanate S.C.BEAUTY BOX S.R.L. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile calendaristice de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii,caracteristicilor si functionarii produselor.

Retur de produse
Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

 • Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise;
 • Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa nu acceptati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator;
 • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Solicitarile de retur se notifica pe site-ul nostru catre Departamentul Suport Clienti in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Coletele returnate fara o notificare prealabila NU vor fi receptionate. De asemenea, NU putem prelua coletele returnate cu ramburs.Va recomandam sa expediati produsele prin curier rapid.

Mentiune
In toate cazurile mentionate mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Produsele nu trebuie sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea acestora duce la refuzarea returului.Produse excluse, fara drept de returnare Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate (cutia nedeschisa), cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa

 1. Licente software);
 2. Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta etc);
 3. Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena(produse de ingrijire / igiena personala, casti);
 4. Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in modclar (extensii de garantii, servere non-standard);
 5. Servicii (testare, asamblare, montare componenta sau orice alt serviciu listat in categoriaServicii prestat catre consumator);Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.9. Limitarea responsabilitatii pentru alte site-uri, server, browserSite-ul este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea S.C.BEAUTY BOX S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale bazei de date, cum de asemenea nu va putea fi raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ori pentru actualizarea produselor si a preturilor.

10. RECLAMATII
Orice problema legata de livrarea produselor comandate o puteti adresa catre adresa de mail office@beautybox.ro

11. DECLINAREA RESPONSABILITATII
Exista posibilitatea unor diferente intre imaginea produsului prezentata pe site si produsul fizic, insine, mai ales cu privire la nuanta culorii acestuia, a designului ori in ceea ce priveste accesoriile.Acestea nu afecteaza functionalitatea ori destinatia produsului.

12. LITIGII SI DISPOZITII FINALE
Orice alta problema legata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit solutionarea litigiului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata.

13. INFORMATII LIVRARE SI EXPEDIERE
Clientul are optiunea de a selecta curierul dorit inainte de finalizarea comenzii.Plata se face ramburs, odata cu sosirea comenzii.Taxa de transport este afisata in pagina de comanda, inainte de finalizarea comenzii.Livram in absolut orice localitate din tara, la tarifele din pagina “Informatii livrare”. Toate aceste preturi includ TVA.Livrarea produselor comandate se face prin firma de curierat rapid Fan Courier in 1-3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.Plata se face ramburs curierului sau se poate efectua in avans.Expedierea coletelor se face cel mai rapid prin intermediul firmei de curierat FAN COURIER in orice localitate din tara, de luni pana vineri (pentru orasele mari se poate opta si pentru livrare sambata). Pentru fiecare achizitie se elibereaza, fara exceptie, factura fiscala si certificat de garantie, conform legii. Conform Codului Fiscal art 155 alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor în original nu sunt obligatorii.

14. DISPOZITII FINALE
S.C.BEAUTY BOX S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului www.beautybox.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.O data cu lansarea unei comenzi pe www.beautybox.ro se intelege ca utilizatorul a citit si inteles conditiile ce guverneaza regulile de functionare ale acestui site, iar comanda lansata de client are valoare de contract incheiat intre parti cu toate drepturile si obligatiile ce deriva din acesta.