SKEYNDOR MEGAN

lei100,656.00
Tax included

MEGAN - O COMBINATIE REVOLUTIONARA IN TRATAMENTELE FACIALE SI DE REGENERARE CORPORALA

Quantity

 

Free shipping for orders bigger then 250lei

 

14-days returns

 

24/7 Support

Descoperă MEGAN, sistemul revoluționar care combină cosmeticele de ultimă generație cu cele mai avansate tehnologii pentru o regenerare celulară extraordinară.

Este un sistem care fuzionează TRI Synergy Tech™ cu Hi-Tech Performing Cosmetics cu rezultate nemaivăzute până acum. MEGAN oferă tratamente personalizate datorită celor șapte concentrate fotoactive cu tehnologie Cosmetic Drone. Rezultate fără precedent, multiplică de patru ori beneficiile* pentru o piele revitalizată, mai fermă și mai netedă pe termen lung.

HI-FREQ - Reactivează pielea din interior

Hi-Freq este primul pas al sistemului MEGAN®. Un curent capacitiv de înaltă frecvență monopolar care, cu gelul conductiv de înaltă performanță Hi-Freq Gel, stimulează, regenerează și remodelează țesuturile mai profunde ale pielii.

DERMABOOST & DEEP RGB - Direct în straturile cele mai profunde

Al doilea pas combină tehnologiile Dermaboost și Deep RGB. Dermaboost crește penetrarea și îmbunătățește absorbția ingredientelor active Led Active datorită curenților de hidroelectroporație de ultimă generație, special adaptați pentru sistemul MEGAN. În același timp, tehnica Deep RGB activează concentratele fotostimulabile Led Active obținute cu tehnologia Dronă cosmetică. Lumina pătrunde la diferite niveluri și este aplicată cu un concentrat specific pentru fiecare nevoie: pori, luminozitate, fermitate, pete, riduri și flaciditate.

Viitorul esteticii profesionale este deja aici

*Unește beneficiile: Hi-Freq + Dermaboost + Deep RGB + Cosmetice de performanță Hi-Tech.

Specific References

SK89352900_2
3 Items

Reviews

Write your review

SKEYNDOR MEGAN

MEGAN - O COMBINATIE REVOLUTIONARA IN TRATAMENTELE FACIALE SI DE REGENERARE CORPORALA

Write your review